Herman Boel op LinkedIn    Laura op LinkedIn    H&L op Facebook    H&L op Twitter
logo H&L
 
Nieuws header
27 oktober 2016


Ondernemen in Vlaanderen

U ziet ons in de video vanaf 1'26".
Op 27 oktober neemt H&L deel aan de beurs Ondernemen in Vlaanderen, het niet te missen netwerkevenement in Vlaanderen. Breng een bezoek aan onze stand! U vindt er alle gewenste informatie over onze diensten, over onze vertalingen en vooral over wat ons van de concurrentie onderscheidt. We houden er ook een presentatie waarin we bedrijfsleiders vertellen welke de onontbeerlijke troeven zijn van een goede vertaalpartner en welke criteria ze kunnen hanteren om die vertaalpartner te vinden.

Waarom komt u niet even langs? De toegang is gratis! Het volstaat u in te schrijven.

Plaats: ICC Gent - eenvoudig te vinden!

Uur: van 12 uur 's middags tot middernacht (workshop van H&L om 16.50 uur)

14 oktober 2016


Atelier over vertaalbureaus

Als er één onderwerp in de vertaalwereld is dat voortdurend over de tongen rolt, dan is het wel de relatie tussen zelfstandige vertalers en vertaalbureaus. Samen hebben we twintig jaar ervaring als projectmanager, nu zijn we twee zelfstandige vertalers die samen aan het hoofd staan van H&L. We zijn dan ook ideaal geplaatst om de twee kanten van het verhaal te begrijpen.

Op 14 oktober geven we heel wat tips en trucs voor vertalers. Iedereen mag zijn of haar eigen ervaringen delen en alle vragen stellen die hij of zij heeft.

foto van het atelier van 14/10/2016

Klik hier voor meer informatie.

Schrijf je snel in want de plaatsen zijn beperkt.Ondernemersaward 2016

Herman was een van de twintig finalisten van de Ondernemersaward voor de meest gebeten ondernemer van de stad Aalst. Na een campagne van diverse weken werd de prijs toegekend aan Frans Krauch van de onderneming Viano.

www.ondernemendinaalst.be/awards/genomineerden/herman-boelboek 333 tips

Hermans zevende boek is nu in de boekhandel te verkrijgen. De titel “333 tips die je leven (misschien) kunnen redden”. Een hele waslijst!

In de pers verschenen artikels:

 
Het Laatste Nieuws: www.hln.be/regio/nieuws-uit-aalst/-geen-survivalgids-geschreven-a2675091/
 
Het Belang van Limburg:

artikel Het Belang Van Limburg

1 maart 2016Herman en Laura hebben een gemeenschappelijke stand op Objectif COM. De zevende editie van dit communicatiesalon voor kmo’s telde meer dan 1000 bezoekers.

www.objectifcom.be

Bekijk onze (korte) videoherinnering!
Redactie: Herman Boel
Herlezing: Miet Ooms